Sportski Portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maldini umesto u penziju ide u Njukasl

Ići dole

Novo Maldini umesto u penziju ide u Njukasl

Počalji od Admin Uto Apr 01, 2008 2:53 pm

Maldini umesto u penziju ide u Njukasl V92167p0
Veteran Paolo Maldini najavio je da bi na kraju sezone mogao otići sa "San Sira", ali ne u penziju kako se očekivalo - već u engleski Njukasl!

"Istina je da sam u kontaktu sa Njukaslom. Poslali su mi interesantnu ponudu i ne želim je odmah odbaciti", rekao je Maldini (39).

"Uvek sam žalio, jer nikada nisam imao prilike da zaigram u inostranstvu. Sada sam konačno dobio veliku priliku da zaigram u Premijer ligi i to za jedan vrlo moćan klub", dodao je Maldini.

Već nekoliko sezona govori se o njegovom odlasku u fudbalsku penziju, ali Maldini je nedavno izjavio da se oseća vrlo dobro i da namerava da igra još najmanje jednu sezonu.

Nakon poraza od Atalante prošlog vikenda, tenzije na "San Siru" su dostigle vrhunac, a veteranu Maldiniju navodno je saopšteno da "rosoneri" ne računaju na njega u sledećoj sezoni, bez obzira ko bude na klupi Milana.

Čelnici Milana ozbiljno razmišljaju o potpunoj rekonstrukciji i podmlađivanju ekipe u šta im se ne uklapa vremešni Maldini, pa bi najviše voleli da on okači kopačke o klin.

On izgleda da ima drugačije planove. Menadžer Njukasla Kevin Kigen, vidi Maldinija kao idealno pojačanje, jer bi njegovo iskustvo, prema Kigenovim rečima, pomoglo "svrakama" da se vrate u vrh engleskog fudbala.
Admin
Admin
Gazda
Gazda

Broj poruka : 994
Godina : 35
Job/hobbies : Football
Datum upisa : 15.12.2007

https://sportskiportal.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics