Sportski Portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pizaro: Imaću šta da kažem tom Ronaldu!

Ići dole

Novo Pizaro: Imaću šta da kažem tom Ronaldu!

Počalji od Admin Čet Apr 03, 2008 7:17 pm

Pizaro: Imaću šta da kažem tom Ronaldu! V92418p0
Vezista Rome David Pizaro izjavio je da smatra Kristijana Ronalda izuzetnim igračem, ali da krilo Mančestera ima još mnogo da uči po pitanju sportskog ponašanja.

Čileanac je nakon poraza Rome od Mančestera u prvom četvrtfinalnom meču Lige šampiona, optužio Ronalda za arogantnost i manjak poštovanja prema suparničkim igračima.

Portugalskom reprezentativcu, koji je na meču protiv Rome sjajnim udarcem glavom postigao vodeći pogodak za svoj tim, publika je pri svakom dodiru sa loptom zviždala zbog "ruganja" Rominim defanzivcima.

"Uprkos činjenici da je izuzetan igrač i šampion, moram da kažem da je veoma arogantan. On radi neke pakosne stvari na terenu", rekao je Pizaro.

"To je nešto najgore za igrača. U revanšu ću imati šta da mu kažem", zapretio je Čileanac.

Pizaro je priznao da je očajan zbog poraza, ali je obećao da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe da u revanšu sustignu deficit iz prvog meča.

"Igrali smo svoju igru i razočaran sam što nismo iskoristili veliki broj šansi koje smo stvorili. Znam da je jedan momenat dovoljan da se utakmica reši, ali voleo bih da vidim koliko su oni šuteva uputili na naš gol", požalio se Pizaro.

Ronaldo je odgovorio na optužbe igrača Rome.

"Ja nemam ništa protiv suparničkih igrača. To je moj stil igre i način na koji interpretiram fudbal“, rekao je Portugalac (23).

"Uvek sam igrao tako, čak i kad sam bio mnogo mlađi, to je jednostavno moja igra. Želim da postignem ono što je najbolje za Mančester, a ne da ismevam svoje protivnike“, zaključio je Ronaldo.
Admin
Admin
Gazda
Gazda

Broj poruka : 994
Godina : 35
Job/hobbies : Football
Datum upisa : 15.12.2007

https://sportskiportal.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma: