Ljubinko Drulović novi trener Banata
Strana 1 od 1
Ljubinko Drulović novi trener Banata
Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Ljubinko Drulović postao je novi trener fudbalera Banata iz Zrenjanina.
Drulović je u Banat došao posredstvom sportskog direktora kluba Branka Savića, sa kojim je nekada igrao u Prtizanu.
"Zašto bih ga odbio, kada je to, iskren da budem, izazov za mene. Izazov koji, nadam se, u sebi nosi i opstanak u srpskoj fudbalskoj eliti. Pred Banatom je deset mečeva, deset finala", rekao je Drulović za "Sport".
Drulović, član reprezentacije Jugoslavije na Svetskom prvenstvu 1998. godine, na klupi Banata nasledio je Žarka Solda, koji je prošle nedelje podneo ostavku posle ubedljivog poraza od Bežanije od 2:6.
"O kvalitetu sastava Banata ne bih da pričam. Na umu mi je samo cilj, a on je poznat. Na meni je da ga sa kadrom koji mi je na raspolaganju i ostvarim. Dogovoreno je da se u Zrenjaninu zadržim do isteka prvenstva, a u zavisnosti od rezultata moguće je i da produžim boravak na klupi Banata", dodao je Drulović.
Banat je trenutno na osmom mestu na tabeli Meridijan Superlige Srbije sa 24 osvojena boda na 23 utakmice.
Similar topics
» Martin Jol novi trener HSV
» Douvi novi trener KPR-a.
» Lebadija novi trener Leverkuzena
» Enrike novi trener Barselone B
» Erikson novi trener Benfike
» Douvi novi trener KPR-a.
» Lebadija novi trener Leverkuzena
» Enrike novi trener Barselone B
» Erikson novi trener Benfike
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: