Sportski Portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Filipović želi Dujmovića, porijeklom Hrvata

Ići dole

Novo Filipović želi Dujmovića, porijeklom Hrvata

Počalji od Admin Sre Apr 30, 2008 6:19 pm

Filipović želi Dujmovića, porijeklom Hrvata Dujmovic

Tomislav Dujmović, 27-godišnji vezista ruskog Amkara iz Perma, dobio je poziv da nastupa za fudbalsku reprezentaciju Crne Gore.

"Juče sam dobio poziv da igram za crnogorsku reprezentaciju. Poziv mi je prenio trener Amkara, Miodrag Božović, koji je inače Crnogorac, bivši igrač Budućnosti i Crvene Zvezde", rekao je Dujmović.

Dujmović već godinu dana standardno igra za trenutno četvrtoplasiranu ekipu ruske Premijer lige, Amkar iz Perma. Fudbaler, koji je porijeklom iz Hrvatske, prije dvije nedjelje postigao je pogodak kojim se njegova ekipa po prvi put plasirala u finale Ruskog kupa.

U Hrvatskoj je igrao za Dragovoljac, Međimurje i Inter iz Zaprešića.

"Nemam nikakvih veza sa Crnom Gorom, međutim govore mi da to nema veze. Po istom su obrascu uzeli Nikolu Drinčića, mog saigrača iz Amkara. On je, inače Srbin, pristao je pa su se potom obratili i meni", dodao je Dujmović.

Reprezentaciji Crne Gore dobro bi došao univerzalni vezni igrač Dujmovićevih karakteristika...

"Iskreno govoreći, ne znam šta bih rekao. Razmisliću neko vrijeme. Cijeli život sanjam o hrvatskoj reprezentaciji, međutim ona je na mojoj poziciji dobro popunjena. Bojim se da nikad neću dobiti priliku", dodao je Dujmović.

Dujmović je u karijeri nastupao za Hrvatsku U17 reprezentaciju u generaciji s Markom Babićem, Dinom Drpićem, Marijanom Buljatom, Goranom Rubilom, Nikolom Šafarićem, Domagojem Abramovićem.

Na pitanje šta kažu članovi porodice, Dujmović kaže.

"Tata je bio u ratu, i jasno je što o tome misli. Svejedno mi je rekao da će podržati svaku moju odluku, kao i ostatak porodice. Znam da za Srbiju nikad ne bih mogao zaigrati. Kad je Crna Gora u pitanju, tu već imam dilemu. S profesionalne strane to bi mi puno značilo, opet... Nisam siguran. Poručio sam Crnogorcima da mi moraju dati vremena. Vidjeću i kakve će biti reakcije", rekao je na kraju.
Admin
Admin
Gazda
Gazda

Broj poruka : 994
Godina : 35
Job/hobbies : Football
Datum upisa : 15.12.2007

https://sportskiportal.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics