Sportski Portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ševa nagovestio povratak u Milan

Ići dole

Novo Ševa nagovestio povratak u Milan

Počalji od Admin Čet Maj 01, 2008 10:15 pm

Ševa nagovestio povratak u Milan 15351010974819b82dce448298851775_big

Donedavno najbolji napadač Evrope Andrej Ševčenko izrekao je niz komplimenata na račun svog bivšeg kluba Milana i na taj način podgrejao glasine da bi posle dve slabe sezone u Čelsiju mogao da se vrati u Italiju. "Mnogo se govori o mom povratku, ali u ovom trenutku mogu da vam kažem samo da su moji odnosi sa Milanom uvek bili, a i sada su, izvanredni", rekao je ukrajinski internacionalac.

Italijanska štampa navodi Ševčenkove reči da je bez obzira da li će se vratiti ili neće, Milan klub koji mu je dao sve i omogućio da osvoji Zlatnu lopu i Ligu šampiona.

"Iz tog perioda imam najlepše uspomene. Prijateljstvo sa igračima Milana za mene je veoma važno. Iako nisam tamo dve godine i dalje smo u izvanrednim odnosima", rekao je Ševčenko.

Reprezentativac Ukrajine istakao je da mu posebno mnogo znači prijateljstvo sa vlasnikom kluba Silviom Berluskonijem, koji ga je uvek podržavao i bio mu kao otac.

Na pitanje italijanskih novinara šta mu najviše nedostaje, Ševčenko je rekao "istinski prijatelji i najbolja kuhinja na svetu".
Admin
Admin
Gazda
Gazda

Broj poruka : 994
Godina : 35
Job/hobbies : Football
Datum upisa : 15.12.2007

https://sportskiportal.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics