Sportski Portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kežman: "Navijači se izvinili"

Ići dole

Novo Kežman: "Navijači se izvinili"

Počalji od Admin Pet Maj 02, 2008 6:36 pm

Kežman: "Navijači se izvinili" 448643062481aff2ceba27853724026_big

Fudbaleri Fenerbahčea porazom od Galatasaraja, samo 2. kola pre kraja šampionata Turske, ugrozili su odbranu titule. Nekolicina navijača Fenera, nezadovoljna porazom u derbiju, protestovala je ispred trening kampa. Jedan od navijača uspeo je da uđe do parkinga, gde je u alkoholisanom stanju vređao igrače. Na meti je bio i naš as Mateja Kežman, ali se sve završilo na priči i ubrzo je usledilo izvinjenje navijača istanbulskog kluba.

Mnogo se prašine podiglo oko ovoga. Izgubili smo od Galate na njihovom terenu, ali smo igrali dobro, nesrećno smo primili gol. Ono što je najvažnije je da je samo jedan navijač uspeo da uđe u naš trening kamp, dok ih je desetak ostalo ispred rampe. On je bio pijan i drao se po parkingu. Kada sam krenuo kući, zaustavio sam se mojim kolima i pitao ga zašto to radi. Nije imao pravo objašnjenje, govoreći da smo morali da pobedimo Galatasaraj. Posle toga ga je obezbeđenje pomerilo i sve je završeno na tome”, rekao je Mateja Kežman.

Sutradan je usledilo i saopštenje navijača.

Javno su se izvinili svim igračima. Ogradili su se od pijanog navijača i poručili da će on biti pronađen i kažnjen. Pohvalili su nas za istorijski uspeh u Ligi šampiona. Poručili su da će već ovog vikenda ponovo ispuniti stadion do poslednjeg mesta i bodriti nas u meču koji igramo sa Genčlerbirligijem”.

Može li Fenerbahče da odbrani titulu?

Učinićemo sve da to uradimo. Ne zavisi sve od nas. Galata ima tri boda prednosti u odnosu na nas i Sivasspor. Nadamo se da će Sivas pobediti kući Galatasaraj u ovom kolu. I ako mi ostvarimo pobedu, pred poslednje kolo svi ćemo biti poravnati sa 73 boda. Fenerbahčeu to najviše odgovara, jer smo bolji u međusobnim duelima”, zaključio je Mateja Kežman.
Admin
Admin
Gazda
Gazda

Broj poruka : 994
Godina : 35
Job/hobbies : Football
Datum upisa : 15.12.2007

https://sportskiportal.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics