Sportski Portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pavloviću tata nije dao da ide u Hertu

Ići dole

Novo Pavloviću tata nije dao da ide u Hertu

Počalji od Admin Uto Maj 06, 2008 12:04 am

Pavloviću tata nije dao da ide u Hertu V96186p0
Talentovani fudbaler kruševačkog Napretka Predrag Pavlović trebalo je ovih dana da bude u Berlinu na probi u Herti. Trebalo je, ali nije...Nije mu dao tata!

Otac Dragan rekao je sinu da može da ide u Berlin tek kad se završi sezona u Meridijan Superligi Srbije, odnosno tek kada Napredak i definitivno ne reši pitanje opstanka.

"Otac je u pravu. Zar da sada ostavim drugove na cedilu, kada nam se smeši i Kup UEFA? Moramo da okončamo započeto", kaže za "Sport" olimpijski reprezentativac Srbije.

Dvostruki strelac za Napredak u pobedi nad Banatom u Zrenjaninu (4:0), u izjavi "Sportskom žurnalu" dodaje da nije ni bio preterano zadovoljan odnosom čelnika berlinske Herte."Jedno su mi pričali u početku, nešto sasvim drugo dan pred put i kad su u startu počeli da menjaju dogovor, pa čemu je onda trebalo da se nadam u Berlinu, gde je trebalo da putujem sam!? Zato sam se zahvalio na pozivu. Bundesliga jeste veliki izazov, ali nemam razloga da žurim, niti želim da napravim grešku zbog koje ću se potom toliko kajati".

Izvro :(MONDO)
Admin
Admin
Gazda
Gazda

Broj poruka : 994
Godina : 35
Job/hobbies : Football
Datum upisa : 15.12.2007

https://sportskiportal.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh