Sportski Portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ronaldo želi da igra za Flamengo

Ići dole

Novo Ronaldo želi da igra za Flamengo

Počalji od Admin Uto Maj 06, 2008 12:13 am

Ronaldo želi da igra za Flamengo 1240068028481f15dbc40b4889787259_big

Napadač Milana Ronaldo, koji se u Rio de Žaneiru oporavlja od teške operacije kolena, izjavio je da bi želeo karijeru da nastavi u brazilskom prvoligašu Flamengu. Donedavno najboljem fudbaleru sveta, koji bi na teren u najboljem slučaju mogao da se vrati krajem godine, ugovor sa Milanom ističe za mesec dana, a malo je verovatno da će mu biti ponuđen novi dok se ne utvrdi da li će više uopste moći da igra i na kojem nivou.

"Znam da nije realno očekivati da mi Milan u ovoj situaciji ponudi novi ugovor, Ipak, i dalje želim da igam i tresem mreže. Ako to ne budem mogao u Evropi, pokušaću u Brazilu", rekao je 31-godišnji Ronaldo za brazilsku televiziju O Globo.

Poslednji put Ronaldo je u Brazilu igrao 1994. godine za Kruzeiro, kada je kao 18-godišnjak otišao u PSV Ajndhoven.

"Ugovor sa Milanom ističe mi u junu i nakon toga mogu da pregovaram s kim želim.Oduvek sam želeo da karijeru završim u Brazilu. Mislio sam, doduše, da će to biti nešto kasnije. Siguran sam da su mi vrata Flamenga otvorena", rekao je Ronaldo.

Izvor B92 Sport
Admin
Admin
Gazda
Gazda

Broj poruka : 994
Godina : 35
Job/hobbies : Football
Datum upisa : 15.12.2007

https://sportskiportal.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh