Sportski Portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dudek zeli da napusti Real

Ići dole

Novo Dudek zeli da napusti Real

Počalji od Admin Sre Maj 07, 2008 8:10 pm

Dudek zeli da napusti Real Jerzy_Dudek_606586

35-godišnjem Poljaku ne sviđa se uloga rezervnog vratara u španjolskom prvaku i želio bi otići u drugi klub gdje će biti prvi izbor za mjesto među vratnicama...

Jerzy Dudek nije se našao čak ni na širem popisu izbornika Poljske za Euro 2008. Posljednji nastup u poljskom dresu zabilježio je u rujnu 2006. godine i nenastupanje u Liverpoolu, a potom i u Realu izbacilo ga je iz kombinacija Lea Beenhakkera. Iskusni vratar spreman je promijeniti sredinu i igrati za manje novce samo da se vrati u reprezentaciju.

"Još imam godinu dana ugovora i ugovornu odštetnu cifru od 17 milijuna eura. Ali, ako postoji konkretna ponuda, otići ću i za manji iznos i vjerujem da mi Real neće stajati na putu. Mogao bih ostati u Madridu i uživati u uspjehu gledajući s klupe, ali želim igrati nogomet", jasan je Poljak.

Iako će ostati zabilježeno da je bio prvak Španjolske s Realom, Dudek od dolaska u Madrid prošlog ljeta još nije debitirao u Primeri. Imao je nekoliko nastupa u kupu Kralja, ali ostatak sezone je gledao kako Casillas brani u velikoj formi. Sa 35 godina na leđima želi opet obući reprezentativni dres za koji smatra da još nije star: "Oliver Kahn će završiti karijeru na kraju sezone u 39. godini života, i u usporedbi s njim ja sam još mladić

Izvor: SportNet.hr
Admin
Admin
Gazda
Gazda

Broj poruka : 994
Godina : 35
Job/hobbies : Football
Datum upisa : 15.12.2007

https://sportskiportal.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh