Deco zatražio od menadžera da mu pronađe novi klub
Strana 1 od 1
Deco zatražio od menadžera da mu pronađe novi klub
Vezni nogometaš Barcelone Deco će gotovo sigurno na kraju sezone napustiti redove katalonskog kluba, u tom cilju je razgovarao sa svojim menadžerom i zatražio od njega da mu pronađe novi angažman u nekom od talijanskih ili engleskih klubova. Portugalac vjeruje kako je njegova epizoda na Camp Nou gotova, te se veseli novim izazovima nakon europskog prvenstva.
Iako Deco tvrdi kako je odluka o odlasku njegova, niti u klubu nisu raspoloženi za njegov ostanak, budući da žele napraviti velike promjene u momčadi nakon dvije sezone bez trofeja.
Deco je još u prosincu najavio svoj odlazak ukoliko momčad ne osvoji nijedan trofej. "Igrati za Barcelonu je sam koji mi se ostvario. Došao sam ovdje i doživio uspjehe. Ovo je moja četvrta sezona u Barceloni i sve u svemu je bilo odlično, ali ako stvari više ne idu kako treba, vrijeme je za odlazak." rekao je Deco.
Deco je jedan od igrača za koje se govorilo ako zloupotrebljava sustav treninga Franka Rijkaarda, koji je dopuštao igračima da sami sebi prave raspored pojedinih treninga, zbog čega je upozoravan i prošle sezone.
Ranije su za Deca interes pokazivali Inter i Manchester United, ali malo je vjerojatno da su engleski prvaci i dalje zainteresirani, dok je Inter klub za kojeg bi bilo teško reći da za nekog igrača nije zainteresiran.
Izvor: EuroNogomet
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu