Sportski Portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sedorf: "Ne verujem Van Bastenu"

Ići dole

Novo Sedorf: "Ne verujem Van Bastenu"

Počalji od Admin Sre Maj 14, 2008 8:57 pm

Sedorf: "Ne verujem Van Bastenu" 467728526482aca235c7d8913867771_big

Klarens Sedorf izjavio je da je nedostatak poverenja u selektora Holandije Marka Van Bastena bio razlog zbog kog se povukao iz reprezentacije pred Euro 2008.

Sedorf je u utorak šokirao fudbalsku javnost kada je objavio da se povlači iz ekipe Holandije za Evropsko prvenstvo.

Igrač Milana, kojeg je Van Basten izostavljao iz reprezentacije u periodu od 2004. do 2006, pojasnio je razloge svoje odluke.

Imam 32 godine i ovo bi verovatno bilo poslednje Evropsko prvenstvo za mene“, rekao je Sedorf za Gazetu delo Sport.

Sanjao sam da igram za Holandiju i taj san mi je već jednom bio oduzet, na Svetskom Prvenstvu u Nemačkoj. Sada nisam mogao ništa drugo da uradim jer bih u suprotnom ugrozio sopstveni integritet“.

Sedorf nije ostavio nikakve neodumice oko toga šta je bio razlog za njegovu odluku.

Zašto je Van Basten imao predrasude o meni koje su uticale na način na koji me je vrednovao kao igrača? Jednom me je nazvao ’holivudskom zvezdom’“, izjavio je Sedorf.

Sada je suviše kasno da promenim mišljenje. Holandiji želim sve najbolje, ali za Van Bastena bi bilo najbolje da u Švajcarsku povede igrače kojima veruje“.

Ja sam spreman da pomognem u kvalifikacionim utakmicama za Svetsko Prvenstvo, ukoliko novi selektor bude to želeo“.

Sada razmišljam isključivo o Milanu, moram da se koncentrišem na poslednju utakmicu. I dalje se nadam da je moguće da stignemo do Lige Šampiona“, zaključio je Sedorf.
Izvor: B92 Sport
Admin
Admin
Gazda
Gazda

Broj poruka : 994
Godina : 35
Job/hobbies : Football
Datum upisa : 15.12.2007

https://sportskiportal.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh