Kafu i Seržinjo napuštaju San Siro
Strana 1 od 1
Kafu i Seržinjo napuštaju San Siro
Fudbaleri Milana Brazilci Kafu i Seržinjo napustiće "roso-nere" na kraju sezone, saopšteno je iz tog kluba. Kafu će se vratiti u Brazil, ali još nije siguran da li će se povući iz fudbala.
"Proveo sam najbolje godine igrajući fudbal, i osvojio sam mnogo trofeja. Došao je trenutak da odem, tužan sam, i teško mi je, ali znam da je to moralo da se dogodi jednog dana. Vreme je da se vratim kući, u Brazil, ali nisam siguran da li ću tamo igrati fudbal", rekao je Kafu za klupsku televiziju.
Kafu je rezerva u Milanu, i neizvestan je njegov nastup na poslednjoj utakmici u sezoni protiv Udinezea u nedelju.
Milan je na petom mestu, i pored pobede nad Udinezeom, potreban mu je poraz Fjorentine u Torinu, kako bi osvojio četvrto mesto u šampionatu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona sledeće sezone.
Seržinjo je u Milan došao 1999. godine, i odlučio da napusti klub, jer je u slaboj formi, i vrati se u Brazil.
"Posle problema sa leđima, koji me muče već dve godine, nisam u mogućnosti da se vratim u dobru formu, i zbog toga mislim da je bolje da se oprostim od ekipe", rekao je Seržinjo.
Kapiten Milana Paolo Maldini će najverovatnije i sledeće sezone igrati na "San Siru".Izvor: B92 Sport
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu