Sportski Portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anelka: "Zadovoljan sam i klupom"

Ići dole

Novo Anelka: "Zadovoljan sam i klupom"

Počalji od Admin Sub Maj 17, 2008 2:04 am

Anelka: "Zadovoljan sam i klupom" 1460393124482d8d1640137250117532_big

Francuski fudbalski internacionalac Nikolas Anelka izjavio je danas da je zadovoljan statusom u londonskom premijelrigašu Čelsiju, iako uglavnom sedi na klupi za rezervne igrače. "Nisam frustiran što sedim na klupi. Ja sam novajlija u klubu i normalno je da sam u početku u drugom planu. Trener forsira igru sa jednim napadačem i zato moram da sedim na klupi", kazao je 29-godišnji golgeter.

Anelka je tokom karijere promenio dosta klubova i često ga je pratio glas konfliktnog igrača. Engleski novinari zato ističu da je njegov pomirljiv stav sa sedenjem na klupi potpuno neočekivan.

"Ne znam kada ću zaigrati. Voleo bih da igram u finalu Lige Šampiona protiv Mančester Junjateda. Međutim, čak i ako budem među rezervnim igračima, biću spreman da pomognem u svakom trenutku", rekao je francuski internacionalac.

U razgovoru sa novinarima Anelka je istakao kako se nada da će Čelsi početi da forsira igru sa dvojicom napadača, pošto bi on u takvoj koncepciji imao veće šanse da izbori poziciju u prvom timu.

U dosadašnjoj karijeri Anelka je, osim za Čelsi, igrao za Pari Sen Žermen, Arsenal, Real Madrid, Liverpul, Mančester Siti, Fenerbahče i Bolton. Za rerpezentaciju Francuske odigrao je 44 meča i postigao je 11 golova.
Izvor: B92 Sport
Admin
Admin
Gazda
Gazda

Broj poruka : 994
Godina : 35
Job/hobbies : Football
Datum upisa : 15.12.2007

https://sportskiportal.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh