Bento: Ne zelimo da prodamo Vukcevica
Strana 1 od 1
Bento: Ne zelimo da prodamo Vukcevica
Trener Sportinga iz Lisabona, Paolo Bento, cvrsto je resio da zadrzi bivseg igraca Partizana i crnogoroskog reprezentativca, Simona Vukcevica, koga traze mnogi engleski klubovi, prenose portugalski mediji.
Menadzer ovog fudbalera, Zoran Stojadinovic, jos ranije je upozorio Sporting da se za Vukcevica bore Everton, Mancester siti i Njukasl, a nedavno su se u trku upustili Bolton i Midlzbro.
Vukcevic je nezadovoljan statusom u klubu i zato nije zeleo da bude u sastavu u finalu kupa protiv Porta, koji je njegov tim dobio posle produzetaka sa 2:0. Stojadinovc je povodom toga rekao:"Ukoliko moj klijent nije u planovima trenera Benta, onda je bolje da ode iz kluba. Znam koliko je Vukcevic bio nezadovoljan i zato nije igrao u finalu i sada o tome moramo da razgovaramo sa klubom. Ipak, ja bih voleo da on ostane u Sportingu", kazao je Stojadinovic.
"Razumem nezadovoljstvo Vukcevica sto nije igrao, ali ne razumem zasto sada o tome moramo da polemisemo. On nije igrao jer je tako zeleo. Ali, kao sto sam rekao, ja zelim da on ostane u Sportingu", izjavio je Bento.
Izvor: Sportski Portal
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu