Sportski Portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maradona: Žabari nameštali SP

Ići dole

Novo Maradona: Žabari nameštali SP

Počalji od Admin Sre Maj 21, 2008 11:17 pm

Maradona: Žabari nameštali SP V97832p0
Maradona ne prestaje da frapira svet. Na tapetu "zlatnog klinje" sada su Italijani. I ponovo Pele.

Tokom boravka u Kanu, na festivalu na kome je premijerno prikazan film Emira Kusturice o njemu, kudravi "gaučos" je optužio Antonija Matarezea, tadašnjeg prvog čoveka italijanskog fudbala, da je pokušao da namesti Svetsko prvenstvo 1990.

"Italijani su bili razočarani eliminacijom u polufinalu zato što je Matareze, koji je mafijaš kao i Blater, prethodno pokušao na namesti da finale bude Italija - Nemačka", izjavio je Maradona.

Mundijal je osvojila Nemačka, golom Andreasa Bremea iz penala.

"Kaniđa i ja smo optuženi za dopingovanje, kao da italijanski igrači nikad nisu uzeli aspirin".

Maradona odavno ne krije da je imao velike probleme sa narkoticima.

"Ako je kokain droga, ja sam narkoman", citirao je legendarnu izjavu saigrača iz reprezentacije Klaudija Kaniđe i dodao: "Nisam umro, jer Bog to nije hteo".

Prepucavanje Maradone sa Peleom se nastavlja iz dana u dan. U Kanu je Argentinac već izjavio da je Peleu bolje da ćuti i da ga ne kritikuje da ne bi on počeo da priča o tamnim stranama Brazilca.

"Da nisam uzimao drogu, bio bih najbolji fudbaler svih vremena. Pele? Bio bi drugi, možda čak i treći", završio je priču Maradona.

Izvor: (MONDO)
Admin
Admin
Gazda
Gazda

Broj poruka : 994
Godina : 35
Job/hobbies : Football
Datum upisa : 15.12.2007

https://sportskiportal.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh