Sportski Portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mesi: Idem na Olimpijadu i tačka!

Ići dole

Novo Mesi: Idem na Olimpijadu i tačka!

Počalji od Admin Pet Maj 23, 2008 12:09 am

Mesi: Idem na Olimpijadu i tačka! V97918p0
Napadač Barselone Lionel Mesi igraće za reprezentaciju Argentine na predstojećim Olimpijskim igrama u Pekingu, uprkos činjenici da to ne odobrava katalonski klub.

Magični Argentinac odlučan je da otputuje u Kinu, na žalost cele Srbije, s obzirom na to da su gaučosi rivali orlova u Grupi A.

Klub sa Nou Kampa će zbog osvojenog trećeg mesta u Primeri morati da odradi i poslednji krug kvalifikacija za Ligu šampiona, koji je na programu 12. ili 13. avgusta, a revanš 26. ili 27. Upravo zbog toga Barsa ne želi da pusti najboljeg igrača u Peking.

Medjutim, Mesija ne interesuje apsolutno ništa osim nastupa za nacionalni tim na OI.

"Idem na Olimpijske igre bez obzira na sve. Istina je kao i uvek teška, ne znam hoćemo li uspeti da postignemo dogovor, ali nema nikakve sumnje u moju odluku", izjavio je omaleni Argentinac španskim medijima.

Prema njegovim rečima, ima velike planove sa gaučosima u Pekingu, posebno zbog činjenice da će na Olimpijadu putovati i napadač madridskog Atletika Serhio Aguero.

"Srećan sam što ćemo igrati u tandemu. Iskreno se radujem Olimpijadi", dodao je Mesi, koji se trenutno priprema za reprezentativni prijateljski meč protiv selekcije Katalonije.

Osim Srbije i Argentine, koja na OI brani zlatnu medalju iz Atine 2004, igraće i selekcije Obale Slonovače i Australije.

Izvor: (MONDO)
Admin
Admin
Gazda
Gazda

Broj poruka : 994
Godina : 35
Job/hobbies : Football
Datum upisa : 15.12.2007

https://sportskiportal.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh