Sportski Portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grant ne zeli da bude sportski direktor Celsija

Ići dole

Novo Grant ne zeli da bude sportski direktor Celsija

Počalji od Admin Uto Maj 27, 2008 10:03 pm

Grant ne zeli da bude sportski direktor Celsija 0903_avram
Bivsi menadzer Celsija, Avram Grant, odbio je ponudu londonskog kluba da se vrati na mesto sportskog direktora, posto je u subotu dobio otkaz, jer ove sezone nije osvojio nijedan trofej sa timom sa "Stamford bridza".
Grant, koji je u Celsi dosao u julu prosle godine kao sportski direktor kluba, zamenio je u septembru Zozea Murinja na klupi tima iz Londona.
"Razumem ponudu, i zasto su je izneli, ali mislim da to nije korektan potez. Ono o cemu sam razmisljao ostace tajna", rekao je Grant.
On je sa Celsijem stigao do finala Lige sampiona, gde je od Mancester junajteda izgubio posle izvodjenja penala, a sezonu u Premijer ligi klub iz Londona zavrsio je na drugom mestu, sa dva boda zaostatka u odnosu na "crvene djavole".
"Predsednik Celsija Roman Abramovic mi je pruzio priliku, i moram da mu porucim da volim klub, ali da sada svako od nas nastavlja svojim putem. Proziveo sam mnogo lepih trenutaka na 'Stamford bridzu', i disao sam sa klubom", rekao je Grant.

Izvor: Sportski Portal
Admin
Admin
Gazda
Gazda

Broj poruka : 994
Godina : 35
Job/hobbies : Football
Datum upisa : 15.12.2007

https://sportskiportal.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh