Ronaldo: "Razmišljam o Španiji"
Strana 1 od 1
Ronaldo: "Razmišljam o Španiji"
Najbolji igrača Mančester Junajteda ove sezone Kristijano Ronaldo izjavio je danas da će posle finala Lige Šampiona razmisliti o eventualnom odlasku iz engleskog kluba. Ronaldo je ove sezone postigao 41 gol za Mančester, a španski mediji već mesecima pišu o njegovom prelasku u Real iz Madrida. "Srećan sam ovde, ali hajde da vidimo šta će se događati posle finala Lige Šampiona. Znam da ljudi iz Reala vole moj stil igre, a ima još nekoliko timova iz Španije koji me cene", rekao je Ronaldo za BBC.
Ronaldo, koji je proglašen za igrača godine u Engleskoj, ranije je više puta izjavio da želi da se oproba u Španiji.
"Milion puta sam rekao da želim da igram u Španiji. To je, međutim, moj san, a realnost bi mogla da bude sasvim drugačija. Miran sam u Mančesteru, ali ne znam šta će se dogadjati u budućnosti", kazao je Ronaldo.
Generalni direktor Reala Migel Anhel Arojo pre dva dana je izjavio da Real ima dovoljno novca za transfer Kristijana Ronalda.
"U ovom trenutku naš klub je finansijski stabilan i poseduje sredstva kojima bi mogao da finansira dolazak Kristijana Ronalda. Imali bi veliku finansijsku korist od toga, jer je on pravi 'magnet' za sponzore i navijače", naveo je Arojo.
Kristijano Ronaldo u Mančester je stigao 2003. godine iz lisabonskog Sportinga. Ronaldo je za engleski tim do sada odigrao 163 utakmice i postigao 66 golova.Izvor: B92 Sport
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu